Konferensbokning Stockholm


Vilka är vi?

Aliva Äventyr tillhandahåller er med dagens och morgondagens konferenser och event i Stockholmsområdet! Tillsammans med er arrangerar vi den ultimata konferensen för dig och dina anställda!

 

Skräddarsydda lösningar
Utifrån era egna personliga önskemål kan vi skräddarsy ett färdigt paket som passar just er.  Aliva Äventyr presenterar förslag på skräddarsydda helhetslösningar som passar alla typer av event, konferensarrangemang samt personliga behov. Små eller stora, långa eller korta. Till exempel i samband med kick-offer, kundaktiviteter, fester eller produktlanseringar kan vi stå till tjänst med en välplanerad lösning!
Vi kan utifrån era önskemål alltså presentera ett färdigt paket innehållande allt ni tycker att arrangemanget ska innehålla.

Vi hjälper alltså inte bara till med själva arrangemanget utan tar hand om allting från början till slut! Förutom konferensarrengemanget hjälper vi dig med att hitta och hyra en lämplig festlokal, ordna mat, transport, underhållning, aktiviteter och ännu mer!
Vi lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Mer tid över till annat
Att annordna konferenser och event kräver ofta mycket tid, framför allt äter det upp tid du hellre lägger på annan verksamhet. Men med Aliva Äventyr som hjälp kan ni lägga all er kraft och tid på annat!

Vi har lång erfarenhet av att arrangera och att planera aktiviteter och event  i Stockholm och har ett brett nätverk av kunder som talar för att ni ska bli 100 procent nöjda med vårt arbete! Genom att uppehålla god kommunikation och vara lyhörda mot våra kunder förstår vi enklare era önskemål och därmed flyter vårt arbete på och alla parter blir garanterat nöjda!

Att jobba med oss är roligt! Konferenser ska vara kul och inspirerande, inte energikrävande. Lika så ska det vara att planera och arrangera. Med vår hjälpande hand blir all tidskrävande och tråkig planering ett smärtfritt nöje!

Hur ni går till väga
Har ni beslutat er för att låta Aliva Äventyr ordna er konferens? Då går ni helt enkelt in på vår hemsida och fyller i en intresseanmälan. Svårare än så är det inte och vi återkommer till dig inom kort.

Ni kan även ringa oss på 08-663 05 50!

När vi kommit i kontakt följer en diskussion där vi pratar om era behov och därefter återkommer vi med ett färdigt fullfjädrat förslag till er.

Konferensbokning
Aliva Äventyr är ett mobilt företag i Stockholm som arrangerar alla aktiviteter på den plats ni vill hålla till på när er kick-off eller konferens går av stapeln.
Det absolut vanligaste är att vi arrangerar aktiviteterna på en konferensanläggning, men vid behov eller önskan kommer vi mer än gärna ut till er arbetsplats också.
Allt för att förenkla så mycket vi kan för er och tillgodose era behov!

Om ni inte redan har bokat en lokal eller anläggning hjälper vi er med att hitta rätt ställe att hålla till på. Och detta gör vi på nolltid! Allt för att underlätta för er i planeringen. Vi samarbetar med en rad konferensanläggningar och bokningsbolag runt om i hela Sverige. Detta för att kunna matcha alla typer av önskemål och behov. Vi garanterar därför att vi kommer hitta något som just ni blir nöjda med!

Ring oss eller fyll i ett kontaktformulär så återkommer vi inom 12 timmar.Låt proffsen ta hand om era konferensbokningar!
Aliva Äventyr har en gedigen kunskap och flera års erfarenhet inom planering av stora event och konferensbokningar i Stockholm. Vi har alla medel för att ordna en så lyckad konferens för er som möjligt.

Aliva Äventyr likamed flexibilitet

Vi på Aliva Äventyr är väldigt flexibla! Vi arrangerar konferensen precis där ni vill vara, om inte annat är överenskommet. Oftast så arrangerar vi aktiviteterna på konferensanläggningar runt om i Stockholm, men vi är som tidigare nämnt ett väldigt flexibelt och mobilt eventbolag. Ni kan alltså förvänta er att vi gärna kommer ut till er på er arbetsplats om det är vad just ni efterfrågar!

 

Event
Vi annordnar även alla möjliga typer av event! För att ni ska kunna maximera upplevelsen under er konferens i Stockholm!

Aliva Äventyr har även lång erfarenhet och kunskap av eventplanering i större skalor. Vi finns här för att erbjuda allt från projektledning och personal till transporter samt aktiviteter. Vi är och levererar hela paketet!

Konferens + teambuilding

Konferens och teambuilding på Bergendal Meetings i Sollentuna!

En perfekt kombination för er som vill kombinera mötet på konferensen med lite teambuildingaktiviteter eller tävlingar.

Exempel på konferensbokning i Stockholm

Bergendal Meetings

Mötesplatsen vid Edsviken

Välkomna till en helt unik och underbar plats med spektakulär utsikt över vackra Edsviken. Här har ni en egen liten värld belägen endast 20 minuter från Stockholm city eller från Arlanda. Här introduceras ni till en värld av inspirerande och effektiva möten men det är också en perfekt plats för att koppla av, vila samt för att samla kraft.

Här på Bergendal finner ni den vackra gamla herrgården i perfekt symbios med den moderna arkitekturer. Denna kontrast skapar en miljö som passar allt från företagskonferens till bröllopsfester och mer där till. Med deras 115 hotellrum och 25 konferensrum har vi ständigt möjligheten att kunna skräddarsy ett besök för såväl Stora som små sällskap!

 

Aktiviteten

Förbättra samarbetet med teambuilding!

Förbättra gruppens samarbete med hjälp av teambuilding där innehåll och övningar är anpassat efter era behov.

Var med och utveckla ert team.

Med teambuilding är syftet framförallt att förbättra samarbetet internt i ert team samt att öka gruppens och individernas förtroende och känsla gentemot varandra. Ju större tillit i gruppen, desto bättre fungerar samarbetet. I teambuilding utvärderar vi sättet en grupp internt löser olika utmaningar och problem som de stöter på.

Gruppen genomgår praktiska övningar som varvas med dialog och reflektion.

Alla övningar leds av aktivitetsledare som övervakar just hur gruppen löser de utmaningarna och problemen. Detta skänker teamet värdefulla insikter om hur gruppen fungerar och vad det är som bör utvärderas och utvecklas. Byggstenarna i en lyckad teambuilding är kommunikation, feedback, självinsikt, värderingar, gruppdynamik, ledarskap samt kännedom om teamet.

Sjävklart är även teambuildingen anpassad efter era behov!

Teambuilding görs på väldigt många sätt just eftersom att behoven hos de enskilda grupperna varierar. Vi lägger därför alldra störst vikt vid kommunikationen.  Övningarna anpassas efter de specifika behov som ert team kan tänkas ha.

 

Hur aktiviteten genomförs:

Först av allt sker en Introduktion om grupputveckling och samarbete. Därefter görs utvalda teambuildingövningar och sedan avslutas allt med reflektion och utvärdering.

Tid för konferens: Efter behov

Tid teambuildingdag: 3 timmar – heldag                            

Gruppstorlek: obegränsat

Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi er inom 12 timmar.

Vi tror starkt på en kombinationen av gott sällskap, en trivsam atmosfär, riktigt god mat! Här finns alla ingredienser för att er konferens ska bli så perfekt den bara kan!

Varmt välkomna in för konferensbokning eller för att läsa mer om Bergendal Meetings.

 

Exempel på konferenser utanför Stockholm

 

Fjällkonferens på Experium i Sälen med äventyrliga strapatser på fjället, eller anndra tävlingsinriktade kvällsaktiviteter.

Hotellet och Konferensen

I Sälen hittar ni Skistars otroliga upplevelsecentrum mitt i lindvallen - Experium! Experium erbjuder konferens och event för upp till 1200 personer. Det perfekta valet för de som vill kombinera konferens i en fantastisk natur med en mängd olika lärorika samt utmanande aktiviteter.

I denna enorma anläggning finner ni en eventarena som rymmer hela 1200 sittande gäster! Här finner ni även en flyttbar scen för talare eller uppträdande.

Denna arena är vanlig för exempelvis evenemang så som bolagsstämmor, stora fester, alla typer av events, konferenser, jubileum, mässor och seminarier och kan självklart arrangeras under alla årstider!

Konferenslokaler i Experium finns i alla storlekar, från enorma lokaler för ett helt kompani till små mysiga lounger där du och bara några kollegor kan spendera er konferens. Alltså hittar ni allt för föreläsningen, stora salar till rum som passar bra för dynamiska gruppsamtal.

I alla rum finner ni självklart trådlöst internet och även projektor, whiteboard och blädderblock. Det finns även tillgång till att välja någon av våra lokaler där vi installerat ljudsystem och LCD-skärmar.

Bo bekvämt i våra superfräscha lägenheter eller otroligt mysiga stugor under er konferens. När det kommer till maten så serveras den i någon av våra många högklassiga restauranger, där ni i var enda en kan uppleva en värld av fantastiska smakupplevelse.

Aktiviteterna

Våra aktiviteteter och äventyrliga strapatser med stor variation finns det gott om på Experium och runt om i Sälen, som tex:

Vandring/skidåkning

Mountainbike

Äventyrsbad

Aliva Äventyr arrangerar också på plats någon av våra teambildande

aktiviteter, som tex :

Skutsimulator

The Seven Senses

Talangjakt

Teambuilding

Tid för konferens: Efter behov

Gruppstorlek: obegränsat

Pris: Vänligen be om offert.

Priset är beroende av antal personer, konferensens längd och innehåll.

Läs mer om dessa aktiviteter på Aliva.se

 

Önskar ni endast boka en vanlig konferens kan Aliva även hjälpa till. Kanske med även en passande aktivitet?

Teambuildingaktiviteter i Stockholm

Aliva har teambuildingsaktiviteterna du letar efter!

Teambuilding Stockholm

Utveckla gruppen och bli ett effektivt team. Föreläsningar, praktiska teambuildingaktiviteter, workshops och utvärderingar

Teambuilding är olika aktiviteter som man som grupp deltar i för att stärka banden och samarbetet mellan människor och för att socialt samspel ska fungerar bättre. Teambuildingövningar och relationsfrämjande aktiviteter utföras lika ofta inne som ute, man utgår oftast efter väder. Aliva äventyr är ett företag som arbetar med teambuilding i Stockholm och har gjort det länge!

Utveckla teamet och höj motivationen

Det vanligaste är att företag kontaktar oss om de vill höja motivationen hos sina anställda och eller skapa nya band mellan kollegor. Självklart är teambuilding till för alla som vill delta! Har man en grupp vänner eller släktingar som tycker att teambuilding i Stockholm låter spännande och roligt så är även dem varmt välkomna!

Teambuilding tar vanligtvis upp en hel dag, men har man inte den tiden eller orken kan man bara köra någon gammal klassisk övning som snabbt sätter fart på en grupp.

Unika teambuildingaktiviteter efter era önskemål

Ingen organisation är den andra lik men det finns alltid utmaningar som är gemensamma för alla grupper med människor. Oavsett om er verksamhet är i behov av en ökad samarbetsvilja, förbättrad internkommunikation eller om ni bara vill ha roligt med vänner och kollegor så finner ni allt tänkbart skoj hos Aliva äventyr!

Vi har teambuilding och teamutveckling i hela Stockholm som får er grupp att lyfta och skänker er kraften att möta alla hinder och motgångar som kan tänkas lura i framtiden.

Teambuilding med utvalda övningar i Stockholm

Teambuilding för oss är har inga begränsningar. Vi säger inte stopp vid lättsamma fritidsaktiviteter eller bollövningar. Vi vet precis vad det är som krävs för att åstadkomma verklig förbättring och förändring. Vi håller alltid en utvecklande dialog samt insiktgivande reflektion i kombination med de utvalda övningarna.

Det absolut viktigaste är självklart att ha roligt! Annars sker det sällan någon förändring. Teambuilding i Stockholm med Aliva äventyr är glädjehöjande samtidigt som vi ger gruppen i fråga möjligheten att öppna dörren till konstruktiv kommunikation.

Därför har Aliva den bästa teambuildingen i Stockholm!

Ni går igenom en teambuilding i Stockholm som stärker interagerandet och samspelet samt relationerna, engagemanget och prestationen i gruppen. Med det rätta samarbetet når din grupp snabbare sina mål med oss.

Gruppens samhörighet växer, arbetsglädjen växer och tilliten till varandra växer något enormt. Er grupp blir medveten om sina styrkor och eliminerar sina svagheter vilket är en förutsättning för att förändringen ska kunna blomstra.

Vi ger er de rätta verktygen för en utveckling som ska hålla över en längre tid.

 

Grupputveckling

Här tar ni som grupp del av en mängd underhållande och utbildande aktiviteter i Stockholm som vi delat in i kategorierna:

Grupputveckling, Föreläsningar, Teambuildingaktiviteter samt Workshop och utvärdering.

Inom dessa kategorier kan ni välja mellan aktiviteter som alla är speciellt framtagna för att ni ska bli starkare som grupp samt kunna samarbeta och utveckla kommunikationen sinsemellan kollegor med mera. Vi gör allt för att utveckla och stärka era band, öka engagemanget och påverka insikten om hur ett bra samarbete fungerar.

teambuilding